Nieuws

Op dit moment geen lessen
Vanwege de maatregelen tegen het Corona-virus, worden er op dit moment geen verenigingslessen gegeven. Dit duurt in ieder geval tot en met 28 april.

POIESZ-jeugdsponsoractie beëindigd
Vanwege de maatregelen tegen het Corona-virus, heeft de POIESZ besloten om de jeugdsponsoractie vroegtijdig te beëindigen. Omdat niet alle verenigingen gelijke kansen hebben gehad voor het verzamelen van munten, is besloten om alle deelnemende verenigingen met € 1.000,- te sponsoren. Natuurlijk is het jammer dat de actie is gestopt, maar dit is zeker begrijpelijk. Het bedrag dat we met de actie hebben verdiend, zetten we in voor het organiseren van clinics. 

KNHS-dressuurwedstrijd afgelast
Vanwege de maatregelen in de strijd tegen het Corona-virus, gaat ook onze KNHS-dressuurwedstrijd op 11 april niet door.

Wedstrijden 29 maart afgelast
Helaas gaan de wedstrijden op 29 maart 2020 niet door. Op deze dag zou er een oefenwedstrijd dressuur en vaardigheid voor menners worden verreden (met de strijd om de Mebius-trofee) en een onderlinge dressuurwedstrijd voor ruiters samen met LR, PC en MV Bergveen. Door de aangekondigde maatregelen in de strijd tegen het Corona-virus, kunnen de wedstrijden niet doorgaan. Mogelijk volgt later een nieuwe datum.

Aron Dussel kampioen van Drenthe!
Aron Dussel is met zijn pony Sydney kampioen van Drenthe geworden in de klasse B-C. Met twee keurige foutloze rondes liet hij de concurrentie achter zich. Aron, van harte
gefeliciteerd! Op naar het NK. Alvast veel succes in Ermelo!

Geslaagd oefenspringen
Het oefenpsringen op 29 december 2019 was geslaagd en wat ons betreft voor herhaling vatbaar! Tom Werkman had best een pittig parcours neergezet, zodat er ook echt wat te oefenen viel. Met 47 starts hadden we een mooi gevulde middag. Ongeveer de helft van de deelnemers kwam zonder grote problemen door het parcours. Bijna alle andere deelnemers hebben met hulp van Tom ook de finish gehaald. De wedtrijd werd vakkundig beoordeeld door Alberdina Buiskool-Leeuwma. Hieronder de uitlsag:

B en C pony's
eerste parcours:
1) Demi Kok met Sunrise, foutloos en 73,5 voor stijl
2) Aron Dussel met Sydney, 4 strafpunten en 70,5 voor stijl

tweede parcours:
1) Aron Dussel met Sydney, 4 strafpunten en 78 voor stijl
2) Jorinde Veneklaas Slots, 4 strafpunten en 75,5 voor stijl.

D en E pony's
eerste parcours:
1) Meike Woldendorp met Raisa's Weering,  foutloos en 85 voor stijl
2) Annelie Cuperus met Gold Fire, foutloos en 80 voor stijl
3) Lieke Bregman met Bruni, foutloos en 73 voor stijl

tweede parcours:
1) Meike Woldendorp met Raisa's Weering,  foutloos en 85 voor stijl
2) Lieke Bregman met Bruni, foutloos en 75 voor stijl
3) Annelie Cuperus met Gold Fire, foutloos en 74,5 voor stijl

Paarden
eerste parcours
1) Marian Lunsche met Lewis, foutloos en 80 voor stijl
2) Dana Poot met Breeze, foutloos en 68 voor stijl
3) Fleur Holterman ten Hove met Tsarina, foutloos en 67,5 voor stijl

tweede parcours
1) Laura Milatz met Kaprice B, foutloos met 72,5 voor stijl
2) Fleur Holterman ten Hove met Tsarina, foutloos met 67,5 voor stijl
3) Tom Dussel met Korrado K, 4 strafpunten en 67,5 voor stijl.

Tijdens het springen zijn er foto's gemaakt door Pieter Sorber. De foto's naast deze tekst zijn door hem gemaakt. Op zijn website (https://www.world-rc.com/photogallery/gallery63/) zijn alle foto's te downloaden. Als de foto's worden gebruikt, moet Pieter Sorber als bron worden vermeld.


Website
We zijn druk bezig om de site wat te vernieuwen.
Dus af en toe is de site niet of slecht te bereiken.


Algemene Verordening Gegegvensbescherming
Het privacy-statement avg van PSV Norg staat nu ook op de site. 

SGW
Vanaf 1 januari 2020 is de SGW geen onderdeel meer van de PSV Norg.
Vanaf die datum is de SGW een zelfstandige stichting die onder de naam Eventing Norg verder gaat.

Indoor dressuurwedstrijd
In het weekend van 9 en 10 november 2019 is onze indoordressuurwedstrijd verreden. Met ruim 180 starts hadden we twee volle maar zeer gezellige dagen. Sportief gezien was de wedstrijd ook zeker geslaagd.
De deelnemende leden van PSV Norg hebben goed gepresteerd. Bij de paarden won  Roelie Drent - van der Heide beide proeven in de BB. In de klasse B was Tom Dussel winnaar van beide proeven, waar Ilse Weeda twee keer tweede werd. Debbie van der Velde won de eerste proef in het M2. Daarnaast haalde Trientje van der Velde een winstpunt in de klasse B. 
Bij de pony's was er een derde prijs voor Jorinde Veneklaas Slots in het L1 en winstpunten in de klasse B voor Annelie Cuperus, Maureen Mezach en Sofie Speelman, Willianne Zwarteveen in het L2 en Lieke Beuving in de M2.
Het bestuur van PSV Norg feliciteert de prijswinnaars en bedankt alle deelnemers voor hun deelname en de vrijwilligers voor hun inzet.

Rabobank clubkas campagne
De opbrengst van de Rabobank clubkas campagne is € 377,- . Iedereen bedankt voor het stemmen!Heb je een goede wedstrijd gereden, mee gedaan aan een leuk evenement of heb je een leuke foto van jou en je pony/paard? Deel dit met ons!

PSV Norg sponsor van Manege Norg

Hebben jullie ons mooie bord al gezien in Manege Norg?inloggen